byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Paus i värmen

Publicerad 2018-05-27 20:57:38 i Allmänt, Övervåning,

Nu har vi haft sol och hur skönt väder som helst under hela Maj, då går vi inte gärna upp och skruvar osb på övervåningen. Därför har det stått still här i någon vecka. Men idag regnade det så vi passade på att köra nästan hela kupan och bågra andra väggar som nästan var klara.

(null)
Nu har vi 3 väggar kvar, sen är det dags att gipsa allt.

Nästa helg kör vi en repris på förra årets succé, gatufest 😊 Ska bli skitkul och till i år bryggde jag ett fat tysk helles (en vanlig ljus lager) som jag tänkte ställa fram och bjuda på, samt lite rökta kycklingben. Vi får se om jag gör ett inlägg om det.

Vi har också gjort om lite vid plantlådorna, men jag vill få det helt klart innan jag visar det  😊

”Växthus”

Publicerad 2018-05-14 13:35:32 i Tomten,

För nån vecka sen när vi var på Granngården hade de fått in små växthus utan väggar eller hur man ska beskriva det, som de satt hyllplan i. De var lite dyra och vi tänkte att man kan säkert bygga det billigare själv. De hade också överdrag till ett annat liknande hus i både nät och fiberduk, så vi köpte det av nät och byggde sen huset efter de måtten. Vi köpte bara några impregnerade reglar och 22x95 trall, bygget tog ca 3 timmar och så här blev det 😊

(null)

Vi byggde 3 st lösa hyllplan för att kunna ta ut eller flytta dem som man själv vill. Vi får se om vi målar den bästa år kanske 😊

Ny belysning!

Publicerad 2018-05-06 22:07:00 i Tomten,

Nu är elektrikern klar med allt och när han ändå var här fick han dra lite uttag och belysning vid uteköket också. Vi hade några ledslingor från Ikea som vi velat få upp ett tag också så de satte vi upp idag. Så här blev det :)

(null)

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela