byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Nu blir det paus!

Publicerad 2018-09-30 21:48:43 i Övervåning,

Nu är taket och väggar färdiggipsat, och vi har även fått upp garderoben i allrummet. Nu måste vi invänta elektrikern som ska dra lite antenn och uttag till garderobsväggen, samt dra om några grejer vid trappan..

Vi har beställt ett takfönster till badrummet nu i veckan också, vi får se när vi får upp det men förhoppningsvis om 2-3 veckor. När det väl är uppe tänkte vi gipsa klart badrummet också för att sen ta hit en målare för spackling. Vi känner att vi pallar inte spackla allt igen (vi gjorde ju det själva nere och i garaget) och yrkesfolk gör det så mycket snabbare.

(null)

(null)


Finlir!

Publicerad 2018-09-22 14:56:53 i Övervåning,

(null)

Idag reglade vi upp kattvinden i trappan och gjorde klart allt. Vi kapade till balkarna lite så vi fick in en gipsbit över hålet. Det gick inte helt jämt ut med spånskivan, men det går säkert bredapackla :)

Man skymtar även garderoben som vi reglade upp väggen till. Den andra väggen med dörr väntar vi med till vi fått upp gipset i taket den sista biten där, förmodligen imorgon. Sen ska vi sätta skivor på utsidan av badrumsväggen också om vi hinner :)

Nu går det framåt!

Publicerad 2018-09-21 13:15:17 i Övervåning,

(null)

Förra helgen fick vi lite mer gjort. Vi sågade av balkarna i bjälklaget så nu har vi ett stort hål och man ser hur häftigt det kommer bli :) Vi hyrde en gipslyft också på Cramo som gick att vinkla, så det gick ganska smidigt att få upp takgipset, skönt! Tyvärr var den för hög för att kunna sätta de 1,5 nedersta skivorna så det ska vi försöka få upp denna helgen om vi hinner. Vi har lite mer finlir vid entrén också men vi får se hur mycket man hinner :)

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela