byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Garage klart!

Publicerad 2016-01-25 11:11:03 i Garage,

Nu har vi fått igång elen i garaget, och då kan vi börja flytta in där också :) Det som fattas är vatten och lite inredning.Så gjorde vi med belysningen, samma Nordlux som på huset, fast en dubbel och två enkla. Vi satte även två utvändiga uttag till kupévärmare.En annan vinkel!Och så här ser det ut inne :) Vi ska nu sätta in lite köksinredning och garderober som förvaring, samt barbord och lite annat smått och gott. Jag får göra ett inlägg till sen när det är klart :)

/Micke

Köksön klar!

Publicerad 2016-01-06 15:36:24 i Köket,

Nu fick vi hem bänkskivan till köksön igår och idag satte vi ihop den. Fick även upp de nya lamporna vi köpte på Mio över ön. De var lite dyra så vi tvekade först, men nu hade de rea på dem så det var bara att slå till :)

Summan för hela kalaset ligger runt 7000, ganska billigt för en så stor köksö tycker vi :) Allt är från Ikea och vi tog till slut en mindre bänkskiva än vad vi tänkte från början,eftersom vi tyckte när vi provsatt en ö på Ikea att det räckte med 25cm överhäng istället för 40cm. Så måttet på skivan blev nu 162x125. Då har vi 1cm överhäng på alla sidor utom där vi har 25cm. Vi ska också sätta ett popup uttag mitt i ön så man får lite dold ström :) Socklar kommer vi sätta runt om sen me. Så här ser det iallafall ut nu :)Hålet i mitten är 60cm och är som jag sagt innan tänkt till en vinkyl :) Skivan ser svart ut men är egentligen svartbrun, men det syns bara i vissa vinklar vilket är lite häftigt :)Här ser ni lamporna också :)Här bak ska vi sätta en stor lackad täckskiva, men den är inte beställd än för vi var inte säkra på måttet :)
Så här ser uttaget ut. Det är bara 60mm i diameter så det tar jättelite plats och är nästan omärkbart i nedskjutet läge :) Denna kommer från www.elbutik.se, de verkar ha ganska bra priser på många elprylar :)

God fortsättning!

/Micke

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela