byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Garage klart!

Publicerad 2016-01-25 11:11:03 i Garage,

Nu har vi fått igång elen i garaget, och då kan vi börja flytta in där också :) Det som fattas är vatten och lite inredning.Så gjorde vi med belysningen, samma Nordlux som på huset, fast en dubbel och två enkla. Vi satte även två utvändiga uttag till kupévärmare.En annan vinkel!Och så här ser det ut inne :) Vi ska nu sätta in lite köksinredning och garderober som förvaring, samt barbord och lite annat smått och gott. Jag får göra ett inlägg till sen när det är klart :)

/Micke

Kommentarer

Postat av: miriam

Publicerad 2016-01-27 14:05:52

Åh vad jag önskar att vi hade ett garage!
Kommer ni ha det som " chill" ställe eller förvaring eller till bilarna? Här har vi lovat ungarna att när det är tid för att skaffa ett garage så ska de få ha hockey skottskivor att träna på därinne..Alltså får säkert bilarna stå ute ändå ;).
Ska bli kul att se slutresultatet sen!
MVh Miriam

Svar: Låter kul! 😊 Vi ska inte ha bilarna inne utan kör med kupévärmare i dom ute.. Så det blir ett stort förråd med en "köksdel" där jag och en polare ska brygga öl 😄 Vi tänkte ha en diskbänk längst in mot väggen och hänga upp köksfläkten som kom med huset bredvid för att slippa kondens när vi kokar bärsen 😊 Sen tyckte vi att ett barbord kanske är "bra att ha" 😝
Micke

Postat av: miriam

Publicerad 2016-01-28 12:13:54

Ha ha nej vad kul! En riktig "grabbkällare" fast i ett garage ,blir det ju då ;D! Ser verkligen framemot bilder på slutresultatet!
mvh Miriam

Postat av: Stefan

Publicerad 2016-12-07 21:37:30

Snyggt!
Vad är det för klinkers du lagt?
Mvh Stefan

Svar: Tack! Det är den billigaste varianten från Jem&Fix, den finns nog i alla deras varuhus 😊
Micke

Postat av: Daniel

Publicerad 2017-07-24 21:39:10

Hej,

Vi håller på att planera för att bygga ett hjältevadshus. Vi undrar strl på erat garage? Har du dom siffrorna i huvudet?

Svar: Hej! Det är ca 57kvm.. 705x845cm :)
Micke

Postat av: Jimmy

Publicerad 2018-03-20 19:55:37

Hej!

Jag har för mig att jag ställt denna frågan, men hittar inte var...

Hur stort avstånd har ni mellan hus och garage? Svårt att avgöra vad som är lagom när man har nybyggnadskartan framför sig.

Svar: Vi körde på 2 meter, kändes lagom för att inte dörrarna skulle krocka 😊 Vi har inte bestämt nåt än, men eventuellt bygger vi ihop hus och garage i framtiden så vi ville få dörrarna så paralellt som möjligt..
Micke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela