byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Öppna upp!

Publicerad 2018-08-29 15:27:41 i Övervåning,

Nu har vi börjat ta upp mellanbjälklaget i entrén för att ha öppet upp lite över en meter bredvid trappan. Som jag skrivit innan tänkte vi ha glasräcke där sen för att få en grym rymdkänsla i entrén :)

(null)

Här ser ni hur vi tagit upp golvspånet för att först flytta på frånluften till pannan. Vi ska alltså ta bort de två balkarna närmast trappan och bygga väggen till garderoben längs med den tredje.

(null)

Nu ser det ut så här och nu är det bara att börja riva. Vi får se när det blir för vi vill gärna ha en fri helg till det så vi kan fundera ut ett sätt att plasta hålet medan vi bygger resten :)Gipsat i värmeböljan!

Publicerad 2018-08-10 06:50:25 i Övervåning,

Nu var det längesen det var något inlägg, men det har inte heller hänt så mycket under semestern pga värmen. Men de senaste veckorna har vi iallafall fått upp lite gips. Det sista i allrummet gör vi nog under helgen, sen återstår att riva upp golvet vid trappan, flytta frånluften till köket, bygga garderoben i allrummet, samt gipsa taket. Badrummet tar vi sist. Vi måste nog riva upp golvet vid trappan för att få upp gipset till taket eftersom det kommer gå åt lika mycket till. Vi planerade ju inte från början att ha gipsat tak och köpte därför inte mer än till väggarna. Så här ser det ut hittills!

(null)
Detta blir vårt sovrum!

(null)
Det var det enda rummet vi byggde en djupare kattvind i pga att vi har en lite högre kontinentalsäng!

(null)
Garderoben i sovrummet!

(null)
Det andra sovrummet!

(null)
Förlängningen av allrummet, som med tiden ska bli ett sovrum till när behovet finns.

(null)
Vi har förberett el nere vid kattvinden till framtida vägg.

(null)
Allrummet blir ganska stort till att börja med :)

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela