byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

VVS klart!

Publicerad 2018-02-24 19:43:29 i Övervåning,

(null)

Nu i veckan hade vi rörisen här igen som drog klart frånluften, så nu är all vvs förberett efter ett års väntan. Känns skönt att äntligen komma vidare. Som ni ser har vi pluggat igen hålen där frånluft till pannan, samt avloppet kom upp. Frånluften kommer nu upp bredvid duschen och kommer gå upp i väggen där mellan badrum/garderob. Det som inte syns i bild är hur vi satt avloppet till toan. Den hamnar en bit ut från väggen för att komma in i takfönstret på ett bra sätt, men det kan vi visa längre fram :)

Groventré

Publicerad 2018-02-17 22:29:08 i Huset,

Vi har länge funderat på att börja använda groventrén mer och lätta på trycket vid huvudentrén för att gäster ska få plats med sina jackor. Vi har ju själva fyllt upp med jackor och skor hittills. Nu fick vi tummen ur ich åkte till Ikea för lite shopping.

(null)

(null)

Det blev en skohylla och hängare i serien Tjusig. Sen ville vi egentligen ha en hatthylla i samma serie ovanför mediaskåpet, men insåg ganska snabbt att den hade hamnat för högt. Då köpte vi istället en ställbar klädstång som heter Mulig för bara 50 spänn. Till sist tog vi också en pall (Frosta) så man har nåt att sitta på. Vi kände att vi fick en lite mer färdig groventré nu när man faktiskt kan använda den som entré, sen slupper man skita ner klinkern i huvudentrén så mycket :)

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela