byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Altantrappa!

Publicerad 2016-09-11 19:33:06 i Tomten,

Vi kom en bit på trappan till altanen i helgen, men nu tog virket slut..

Så ser det ut hittills.. Det är vanlig läkt som vi köpt och målat med fasadfärgen.. Vi planerar att impregnera trallen med brunt pigment nästa år som trappan på framsidan.. Än så länge är vi supernöjda, läkten blev över förväntan :)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-09-13 23:36:27

Nytänkande med vit läkt på trappan! Har fullt eran blogg ett tag nu o det är roligt o se hur ni gör o så! Håller själv på med just trappan på altanen : ) det var mig bl.a som du hjälpte att fixa elen till vinkylen genom dina bilder o så.

Har en fundering, hur går det för er med övervåningen? Vi tänker börja snart och funderar på vattenburen golvvärme även där. Hur har/ska ni ha det? Mvh Marcus

Svar: Kul att man kan hjälpa till :) Vi har inte börjat där uppe än men planerar att göra det nu till vintern. Vi har däremot inte satt någon tidsplan för det utan det får ta den tid det tar helt enkelt. Vi har också bollat lite om vi ska ha radiatorer eller golvvärme. En del hustillverkare vet jag vägrar installera golvvärme i mellanbjälklag då de hävdar att det knakar när man går. Det vet jag inte hur mycket sanning det ligger i. Det är några på instagram som installerat golvvärme uppe i sitt Spira 175 och de glesade hela golvet för att sen lägga golvvärmen. Det är nog så man får göra om man inte vill fräsa golvspånet, och det är nog ännu mer jobb. För våran del lutar det nog åt radiatorer ändå, men vi får se, inget är skrivet i sten :)
Micke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela