byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Spackel!

Publicerad 2019-01-05 14:44:09 i Badrum, Övervåning,

Nu var det ett tag sen det blev nåt inlägg. Men det har tagit ett tag att få tag i målare till rätt pris och vi funderade därför på att köra själva. Men tillslut fick vi ett helt ok pris på spackling och nu har de gjort ungefär hälften innan jul och nyår. Badrummet är också klart för att spacklas nu så vi kör allt på en gång.

(null)

Vinkeln på väggen med dörren till badrum var klurig mot snedtaket, men det löste sig med hjälp av snickare :)

(null)

Takfönstret i badrummet har vi satt lite längre ner än normalt för att få plats med toan. Men det blir ändå 205cm takhöjd inne i kåpan.

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-04-01 20:06:06

Har ni fått badrummet på plats?Vi ska själva bygga badrum med snedtak och funderar på hur vi ska göra med toalettstol som behöver stå under snedtak!samt övrig placering av badrums möbler! Har ni planerat för dusch? Fint hus ni har!! /jennie

Svar: Hej! Nej det är inte klart än, vi har kommit så långt att taket är målat, golvvärmen lagd och golvet är flytspacklat. Vi satte ett takfönster där toaletten ska stå för att kunna placera den längre ut mot ytterväggen, det syns nog på några av bilderna. Sen kommer duschen i hörnet där man har full takhöjd och kommod bredvid duschen. Sen kommer vi ha någon typ av förvaring vid väggen mot trappan :)
Micke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela