byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Stolar till matbordet!

Publicerad 2015-11-15 20:32:46 i Huset,

Hej hej!

Då har vi äntligen köpt stolar till vårt matbord, något som vi letat efter länge (kräsna). Vi ville egentligen ha några rustika stolar med hög rygg som passade med ett så maffigt bord, men det är inte lätt att hitta.

Till slut hittade vi Norrnäs i ek på Ikea som vi då tänkte betsa i samma bets som bordet. De har även samma klädsel som soffan så de hade verkligen passat in i vardagsrummet. Men det visade sig att stolarna är klarlackade och vi hade ingen lust att slipa ner stolarna innan vi betsade.

Då tänkte vi istället att eftersom de finns i svart och vitt också så köper vi hem en av varje och se vilken färg som går bäst ihop med bordet för stolarna i sig var vi ju ändå nöjda med då det är svårt att hitta stolar med lite högre rygg som inte är helklädda med tyg. Efter lite mer fundering kom vi fram till att det är nog häftigt att blanda färgerna. Så nu köpte vi alltså sex stolar, tre vita och tre svarta. Det blev riktigt bra, vi testade både att ha en färg per sida och varannan så som det står nu. Det var såklart det vi tyckte blev bäst :)
Och klädseln på stolarna är Isunda grå :)


Ha det gött!

/Micke

Kommentarer

Postat av: Louise

Publicerad 2015-11-15 21:37:37

Kul att läsa, vi ska bygga ett spira till våren :) var har ni hittat bordet nånstans??

Svar: Roligt! :) Det är från Bohusläns Möbelsnickeri, de har en facebooksida där du kan kolla om du är sugen. Jättebra att kunna välja design, färg och storlek helt fritt :)
Micke

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-11-19 08:31:41

Hej Micke! Vad fint huset blir 😃 funderar också på spira 168. Har en del frågor som du kanske kan hjälpa mig med? Med vänlig hälsning,

Svar: Tack så mycket! Absolut, fråga på bara :)
Micke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela