byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Uppdaterat vardagsrum!

Publicerad 2017-11-06 17:47:42 i Huset,

Jag kom på idag att vi har lite nya grejer i vardagsrummet som jag missat lägga upp. En ny tv bänk och nytt vitrinskåp, så vi kör lite bilder på det.

(null)
Här är tv bänken, två dubbla Bestå stommar från Ikea med ljusgrå dörrar. Nu hade de precis släppt skitsnygga betonginspirerade dörrar efter att vi köpt detta, men nu skiter vi i att byta :) Sen har vi en frostad dörr vid tv box och sånt som kräver fjärr, eftersom IR går igenom så kan man ha den stängd.

(null)
Här har vi vitrinet! Vi hittade inget vanligt skåp som var snyggt till rätt pris så det slutade med detta. Det är en massa Bestå delar från Ikea här också som vi satt lite random (många timmars ritande för att vara random) på väggen dels för att fylla ut lite, dels för att det blev rätt snyggt, och till sist så blev det automatiskt en klättermöbel till katten så vi kunde slänga ut den fula som stod där innan (smart va?) :) 

Vi köpte först Ikeas batteridrivna ledlister och hade i skåpen med glasdörr, men där blev vi lite blåsta. Vi förväntade oss utan att läsa på förpackningen att de skulle lysa ganska många timmar eftersom det var led, men de dog efter ca 2 timmar. Så det slutade med att vi köpte nya ledlister med transformator istället, nu blev det kanonbra :)

/Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela