byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Övervåning påbörjad!

Publicerad 2016-10-02 18:13:18 i Övervåning,

Nu i helgen började vi lite på övervåningen. Glesade klart hela vägen upp och ett rum blev reglat. Tyvärr gick en del tid till att rätta till lite grejer uppe vid nocken men nu är det iallafall som man vill ha det :)

Så här ser det ut!

Vi var lite kluvna om vart vi skulle placera dörren. Det är ju bra att ha 60cm från karmen till väggen på högersidan när man går in i detta rum. Då kan man lätt få in alla typer av garderober. Nu körde vi på 50cm för att vi tyckte att det kanske hade sett konstigt ut på andra sidan dörren i ovankant då den hade kommit extremt nära taket.

Vi har också gjort om planlösningen lite sen den första jag la ut innan vi beställde huset. Jag får se om jag orkar göra en ny ritning och lägga upp, men i princip handlar det om att vi satt en vägg 120cm från gaveln i badrummet för att få en liten walk-in-closet från sovrummet. Då blir givetvis badrummet mindre också. Det andra är att garderoben bredvid trappan kommer bli mindre för vi tänkte såga upp golvet så man får en riktigt hög takhöjd i entrén nere ända upp till nock :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela