byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Lite nya bilder!

Publicerad 2015-06-20 22:08:00 i Allmänt, Huset,

Varit uppe i huset hela dagen nu och småpillat lite inför nästa vecka. Satt handtag och lås på förrådsdörren till garaget, lyft upp trappan lite för att plattsättaren ska komma under med klinker, städat av lite av det värsta, och plastat in kaminen inför allt väggjobb så det inte blir alltför dammigt där :) Får se om vi kanske börjar spackla lite smått imorgon. Ska försöka ta lite bilder på garaget imorgon också :) Här kommer dagens iallafall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fortsatt trevlig midsommar!

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2015-06-22 07:46:24

Härligt för er att få sätta igång ordentligt! Vi håller också på att bygga ett Spira (fast 152) och har även vi valt GLS. Jag ser dock att varken toalett eller handfat är monterade hos er, är det någonting som de hoppar över med GLS eller har ni valt det själva?

Svar: Hej Anna! Ja det är riktigt skönt att få komma igång. Kul, då har ni lite jobb framför er :) Vi valde att få badrumsinredningen löst levererad eftersom vi skulle ta in en kille och kakla :)
Micke

Postat av: Malin

Publicerad 2015-10-22 21:13:05

Hej
Erat badrum, valde ni att ta bort el uttagen för handduks tork som ska finnas till höger om komoden? Samt vad är det för mått exakt på badrummet? :)

Svar: Hej! Nej uttaget för handduks tork är tillval så därför har vi ingen :) Har för mig att måtten är 220x220 och takhöjden 250 som resten av huset :)
Micke

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela