byggakoja.blogg.se

Vi bygger ett Hjältevadshus Spira 168

Avrop!

Publicerad 2015-02-20 16:39:54 i Allmänt, Huset,

I början av veckan fick vi tillbaka avropsavtalet som är den slutgiltiga beställningen där man anger alla tillval, små detaljer som handtag på köksluckor, alla ytskikt osv. Några småfel var det, men efter ett samtal var det snabbt fixat och de ska skick ut ett nytt avtal. Vi fick ju också med lite ritningar på huset där alla tillval och så var med. Kul att se helheten :)
 
Vi skulle ju dock inte ha någon entrétrappa utan bara verandan, så den vet jag inte hur de fått med. Den är iallafall borttagen nu. Den helglasade altandörren hade de visst inte hunnit få info om heler så det är också ändrat. Annars är det så det kommer se ut :D Det enda vi funderat på att ändra i efterhand också är på sydöst sidan, bilden längst upp till höger. Vi tyckte att det var snyggt i SMV med de smala höga fönstrena i hörnan också, så vi kanske köper ett sånt fönster till och sätter längst ut till vänster på gaveln. Då får vi samtidigt in lite mer ljus vid matplatsen. De har detta på 1-planshuset Spira 122 som ser ut så här:
 
Här är det ju en helglasad fönsterdörr till köket också som vi inte kommer ha, men vi vill kanske ha de 3 smala. Ser bättre ut än med bara 2 :)
 
Här är då den invändiga ritningen där övervåningen bara är ett förslag eftersom det är oinrett. I köket kommer vi bygga en köksö och inte ha något bord, men en överhängande bänkskiva och 2-3 sittplatser. I vardagsrummet vänder vi på det jämfört med bilden och har matbord närmast köket. Soffa, tv-möbler och allt det där hamnar i andra änden av rummet :)
 
Nu är det dags att kyla bärsen för ikväll är det provsmakning av det hembryggda :)
Trevlig helg allihop!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Micke

Från Värnamo! Denna bloggen kommer i huvudsak handla om husbygget!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela